تاثیر دما و رطوبت بر جوانه‌زنی بذر شش گونه مختلف از جنس آویشن (Thymus)

ابراهیم شریفی عاشور آبادی؛ مریم مکی زاده تفتی؛ جمال حسنی؛ محمد حسین لباسچی

دوره 10، شماره 3 ، آبان 1400، ، صفحه 1-15

https://doi.org/10.22092/ijsst.2020.128012.1296

چکیده
  به‌منظور بررسی سطح تحمل و غربال‌گری گونه‌های مختلف آویشن نسبت به تنش‌های دمایی، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با سه تکرار در شرایط آزمایشگاهی اجرا شد. این آزمایش با استفاده از شش گونه آویشن (Th. fallax، Th. fedtschenkoi، Th.pubescens، Th.vulgaris، Th.daenensis وTh. kotschyanus )، در دو سطح رطوبتی (خشک و مرطوب) و در 15 سطح دمایی (محدوده دمایی 8- ...  بیشتر