درباره نشریه

نشریه علوم وفناوری بذر ایران با صاحب امتیازی انجمن علمی بذر ایران و با همکاری مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال، نخستین نشریه علمی در حوزه تخصصی بذر است که از فروردین ماه سال 1391 شروع به انتشار آخرین یافتههای علمی در این حوزه علمی کرده است. این نشریه تا پایان سال 1398 به صورت دوفصلنامه منتشر میگردید؛ لیکن از ابتدای سال 1399 به صورت فصلنامه منتشر میشود.

نشریه علوم و فناوری بذر ایران مقالات خود را به صورت دسترسی آزاد تماممتن منتشر مینماید و مجوز استفاده از محتوای آن منطبق با CC BY 4.0 است.

کلیه پژوهشگران، دانشجویان و متخصصین در زمینه علوم و فناوری بذر شامل فیزیولوژی، اکولوژی، تکنولوژی، بیوشیمی، بیوتکنولوژی و سلامت بذر و نهال و اندامهای تکثیری گیاهان و دیگر زمینه­ های مرتبط، می‌توانند مقالات علمی خود را جهت انتشار به این نشریه ارسال نمایند.

ارسال مقاله به نشریه و داوری آن رایگان است. اما برای هر مقاله که در فرآیند داوری نشریه پذیرفته می شود، مبلغ 2,500,000 ریال برای هزینه انتشار دریافت می شود.

خط مشی مجوز: مجله علوم و فناوری بذر ایران تحت شرایط Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC BY 4.0) دارای مجوز است.

خط مشی کپی رایت: تحت مجوز دسترسی آزاد ، نویسندگان مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می کنند ، اما به هر کسی اجازه می دهند محتوای خود را بارگیری، استفاده مجدد،  چاپ مجدد، اصلاح، توزیع و/ یا کپی کند ، به شرط اینکه نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شده باشند.

کلیه پژوهشگران، دانشجویان و متخصصین در زمینه علوم و فناوری بذر شامل فیزیولوژی، اکولوژی، تکنولوژی، بیوشیمی، بیوتکنولوژی و سلامت بذر و نهال و اندامهای تکثیری گیاهان و دیگر زمینه­ های مرتبط، میتوانند مقالات علمی خود را جهت انتشار به این نشریه ارسال نمایند.

علاقهمندان می­توانند مقالات خود را با رعایت شیوه نگارش نشریه مندرج در قسمت راهنمای نویسندگان در سامانه نشریه بارگذاری نمایند.

شناسنامه نشریه

صاحب امتیاز: انجمن علمی بذر ایران

دارای تفاهمنامه همکاری با مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال ایران

مدیر مسئول: دکتر محمدحسن عصاره