بررسی ویژگی های جوانه زنی بذر ارقام کنجد (Sesamum indicum L.) و رابطه آن با ترکیب اسیدهای چرب

پرویز رضوانی مقدم؛ سید محمد سیدی

دوره 5، شماره 2 ، بهمن 1395، ، صفحه 119-131

چکیده
  میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب از مهم­ترین عوامل در ارزیابی و توصیف دانه­های روغنی به شمار می­روند. از سوی دیگر، جوانه­زنی بذر و استقرار گیاهچه­ها تحت تاثیر ذخایر موجود در بذر قرار دارند. از این رو، به منظور بررسی ویژگی های جوانه زنی بذر ارقام کنجد (Sesamum indicum L.) و رابطه آن با ترکیب اسیدهای چرب در ساختار روغن، مطالعاتی در شرایط ...  بیشتر