ارزیابی تأثیر تغییرات بیوشیمیایی ایجاد شده در مدت هیدروپرایمینگ بر بنیه بذر سه رقم گندم

نرگس خمدی؛ مجید نبی پور؛ حبیب اله روشنفکر؛ افراسیاب راهنما

دوره 7، شماره 2 ، بهمن 1397، ، صفحه 105-118

https://doi.org/10.22034/ijsst.2019.110331.1082

چکیده
  در آزمایش اول، اثر 7 مدت زمان خیساندن بذر (0 ، 6 ، 8 ، 10 ، 12 ، 14 و 16 ساعت ) بر ویژگیهای جوانه زنی و رشد گیاهچه ارقام گندم استار، چمران و فونگ مورد بررسی قرار گرفت. در آزمایش دوم، برخی صفات بیوشیمیایی و فعالیت های آنزیمی در بذرهای پرایم شده در سه مدت زمان 6 ، 8 و 10 ساعت اندازه گیری شد. نتایج آزمایش اول نشان داد که هیدروپرایمینگ با مدت 8 ساعت خیساندن ...  بیشتر